Werken met een beperking in Kampen

Wanneer je wil gaan werken met een beperking in Kampen, is het van belang een plaats te vinden die echt bij jou past. Een arbeidsbeperking kan je helaas hinderen in deze zoektocht. Zoek je een werkgever die rekening houdt met jouw arbeidsbeperking, dan zou het prettig zijn als je de juiste Wajong en WIA vacatures kunt vinden. Of ben je misschien op zoek naar een werkgever die jou een baan kan bieden met de doelgroepverklaring die je hebt?

Met de invoering van de participatiewet zijn de mogelijkheden voor bedrijven, om dergelijke werkplekken te creëren, uitgebreid. Dit geldt door iedereen met een registratie in het doelgroepregister, maar ook voor eenieder met een Wajong of WIA uitkering. Deze werkgevers maken het werken met een beperking in Kampen mogelijk.

Neem eens contact op met jouw jobcoach om met de bedrijven op Maatwerkbanen in contact te komen. Correcte jobcoach begeleiding kan van grote betekenis zijn om jouw belangen te behartigen. Op de website van Maatwerkbanen kun je met diverse arbeidsbemiddelaars in contact komen.

Met de juiste begeleiding zijn wij ervan overtuigd dat jij de juiste baan vindt.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...