Werken met een beperking in Utrecht

Je woont in de mooie provincie Utrecht. Utrecht is een mooie stad en hier zijn veel bedrijven gevestigd. Wil je graag (weer) aan het werk, ook in Utrecht zijn er leuke vacatures en banen voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Kom je van het speciaal onderwijs of het praktijkonderwijs, ook dan kan je reageren op de vacatures op onze website.

Maatwerkbanen brengt iedereen samen en is bedoeld voor mensen die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, ook wel doelgroepenregister genoemd.

Er is landelijk een banenafspraak gemaakt vanuit de Overheid, zij willen binnen enkele jaren 125.000 banen realiseren, specifiek voor mensen met een arbeidsbeperking die willen en kunnen werken. Werkgevers die dit al doen of voornemens zijn om te doen, voldoen hiermee dan ook aan de banenafspraak die is gemaakt.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Extra ondersteuning van re-integratiebureaus in Utrecht

Ben je op zoek naar extra ondersteuning, ook in Utrecht zijn er re-integratiebureaus die je hierbij kunnen helpen. Informeer bij het UWV of de gemeente waar je als inwoner ingeschreven bent naar de mogelijkheden die er zijn.

Maatwerkbanen beschikt over leuke vacatures in; Amersfoort, Baarn, De Bilt, Bunnik, Bunschoten, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, De Ronde Venen, Soest, Stichtse Vecht, Utrechte Heuveling, Veenendaal, Vijfherenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg en zeist.

Jouw re-integratie in Utrecht

In het kader van re-integratie in Nederland vervult Maatwerkbanen een cruciale rol. Het waarborgen van een effectieve terugkeer naar de arbeidsmarkt na ziekteverzuim vereist zorgvuldig afgestemde begeleiding en ondersteuning. Maatwerkbanen fungeert als de verbindende schakel tussen re-integratiebureaus, overheidsinstanties en werkzoekenden.

Waarom zou je voor Maatwerkbanen kiezen?

Bij Maatwerkbanen hebben we diepgaand inzicht in de complexiteit van re-integratie. We bieden een platform dat een naadloze match tot stand brengt tussen de vraag naar werk en het aanbod van re-integrerende werknemers. De re-integratiebureaus waarmee we samenwerken leggen de nadruk op persoonlijke begeleiding en hebben aandacht voor de individuele behoeften van re-integrerende werknemers.

Daarnaast bevorderen we de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgevers.

Kortom, Maatwerkbanen fungeert als de schakel die re-integratiebureaus en werknemers met elkaar verbindt, wat een succesvolle terugkeer naar de Nederlandse arbeidsmarkt mogelijk maakt. Schrijf je gratis in, ontdek de beschikbare mogelijkheden en neem contact op met een re-integratiebureau in jouw regio.