Werken bij de Overheid

Een inclusieve en diverse Rijksoverheid, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, is het streven van de overheid. Als werkgever zetten zij zich actief in voor het creëren van zo’n werkomgeving, waar samenwerking, respect voor individuele kwaliteiten en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling vooropstaan.

De overheid geloofd dat medewerkers hun volledige potentieel kunnen benutten in een inclusieve werkomgeving, waar respect, samenwerking, en aandacht voor individuele kwaliteiten en (talent)ontwikkeling centraal staan. Als je behoort tot de doelgroep banenafspraak, nodigen zij je van harte uit om te reageren op alle vacatures bij de Rijksoverheid.

(i) Volg de instructies in de vacaturetekst bij het solliciteren en geef duidelijk aan dat je tot de doelgroep banenafspraak behoort.

Mocht je geen geschikte vacature vinden of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden voor mensen die onder de doelgroep banenafspraak vallen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met de overheid via D&I@rijksoverheid.nl.