Werken bij de Belastingdienst

Bij de Belastingdienst werken ze aan een financieel gezond Nederland. Dit is belangrijk en betekenisvol werk, omdat zij ervoor zorgen dat ons land blijft draaien.

Dat werk kan ook heel goed worden uitgevoerd door mensen met een arbeidsbeperking: er zijn namelijk volop mogelijkheden om – aangepast – te werken bij de Belastingdienst. Iedereen met verschillende behoeften of werkstijlen is bij hen welkom, ook als dat betekent dat er aanpassingen nodig zijn op de werkplek of in de werkprocessen. Hun streven is om iederéén duurzaam inzetbaar te laten zijn.

Bij de Belastingdienst vinden ze het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom zullen ze je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren.

Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende en een jobcoach gaan zij kijken naar jouw kwaliteiten én mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren en de eventuele hulp die daarbij ingeschakeld kan worden.