Ondersteun uw leerlingen op weg naar een baan op maat

Voor speciaal-onderwijs/praktijkscholen streven we ernaar om de leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomstige werkplek. We willen hen graag ondersteunen bij het sollicitatieproces en hen helpen bij het presenteren van zichzelf aan potentiële werkgevers. Daarom bieden we een persoonlijk dashboard waar leerlingen informatie kunnen invullen over hun persoonlijke achtergrond, kwaliteiten, eventuele aandachtspunten en werkervaring.

Daarnaast bieden we leerlingen de mogelijkheid om hun profiel (zonder foto en achternaam) openbaar te maken, zodat werkgevers of re-integratiebureaus rechtstreeks contact kunnen opnemen als ze een passende functie beschikbaar hebben. Als school kunnen we de voortgang volgen en de leerlingen blijven ondersteunen in dit proces.

Bovendien kunnen leerlingen via Maatwerkbanen een gepersonaliseerd CV opstellen, volledig kosteloos.

Indien de school van plan is om een re-integratiebureau te zoeken voor een specifieke leerling, bieden we een overzicht van re-integratiebureaus die in de buurt gevestigd zijn op onze re-integratiebureau pagina. Ook vindt u op onze website informatie over leerwerkprojecten die worden aangeboden door re-integratiebureaus.

Gratis!

Als VSO-school of Praktijkonderwijs-school streven we ernaar om het proces van het onder de aandacht brengen van leerlingen bij toekomstige werkgevers zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Daarom hanteren wij geen kosten voor het gebruik van Maatwerkbanen. Ons doel is om leerlingen te ondersteunen bij het vinden van passende werkgevers en hen te helpen bij het realiseren van hun toekomstige werkplek.

  • Persoonlijk profiel
  • CV Opstellen
  • Video’s bekijken sollicitaties
  • Direct in contact werkgevers
  • In contact lokale re-integratiebureaus
  • Leerwerkprojecten inzien

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

De meest sociale werkgevers van Nederland