Werken met een beperking in Zeeland

Je bent woonachtig in Zeeland en je hebt een arbeidsbeperking. Daarnaast wil je graag (weer) aan het werk. Gelukkig zijn er ook in Zeeland veel sociale bedrijven die specifiek vacatures/banen hebben voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Maatwerkbanen brengt alle vacatures door heel Nederland bij elkaar. Ook de vacatures in Zeeland die op onze website staan, zijn bedoeld voor mensen die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Wil je graag aan het werk en weet je ook in welke werkrichting, dan kan je gemakkelijk via ons filtersysteem zoeken naar een juiste vacature bij jou in de buurt. Ga in gesprek met verschillende werkgevers en vindt de baan op maat in Zeeland die echt bij je past.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Schakel een re-integratiebureau in Zeeland in voor extra ondersteuning

Zou je wel graag willen werken, maar wil je eerst weer even rustig starten met bijvoorbeeld een werkervaringsplek, dan is een re-integratietraject via een re-integratiebureau in Zeeland een goede optie. Neem contact op met het UWV of de gemeente in Zeeland en informeer naar de mogelijkheden.

Maatwerkbanen heeft regelmatig leuke vacatures in Zeeland in o.a. de volgende steden: Vlissingen, Veere, Tholen, Terneuzen, Sluis, Schouwen-Duiveland, Reimerswaal, Noord-Beverland, Middelburg, Kapelle, Hulst, Goes en Borsele.

Samen met de coach worden er op voorhand afspraken gemaakt voor de coaching. Het kan zijn dat wij één keer per 2 weken op bezoek komen voor de werknemer en één keer per maand samen met de werkgever in gesprek gaan.

Jouw re-integratie in Zeeland

In het kader van de Nederlandse re-integratie heeft Maatwerkbanen een cruciale rol. Het waarborgen van een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt na ziekteverzuim vereist afgestemde begeleiding en ondersteuning. Dit platform fungeert als de schakel tussen re-integratiebureaus, overheidsinstanties en werkzoekenden.

Waarom zou je voor Maatwerkbanen kiezen?

Bij Maatwerkbanen begrijpen we volledig de complexiteit van re-integratie. We bieden een platform dat zorgt voor een perfecte match tussen vraag en aanbod. De re-integratiebureaus waarmee we samenwerken, leggen de nadruk op persoonlijke begeleiding en hebben aandacht voor de specifieke behoeften van re-integrerende werknemers.

Bovendien bevorderen we de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgevers.

Al met al fungeert Maatwerkbanen als de schakel die re-integratiebureaus en werknemers met elkaar verbindt, wat een succesvolle terugkeer naar de Nederlandse arbeidsmarkt mogelijk maakt. Registreer kosteloos, ontdek de beschikbare kansen en neem contact op met een re-integratiebureau in jouw regio.