Werken met een beperking in Noord-Holland

Je bent woonachtig in Noord-Holland en klaar om (weer) aan het werk te gaan. Ook in Noord-Holland zijn werkgevers op zoek naar mensen met een arbeidsbeperking. Er zijn specifieke vacatures en banen voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Kom je van het praktijkonderwijs of het speciaal onderwijs, ook dan kan Maatwerkbanen je verder helpen. Maatwerkbanen brengt verschillende partijen bij elkaar om zo voor jou inzichtelijk te maken welke mogelijkheden er zijn wanneer je onder het landelijke doelgroepenregister valt.

Ook in Noord-Holland geldt er de banenafspraak. De banenafspraak is een afspraak die de Overheid heeft gemaakt met bedrijven om sociaal te ondernemen. Het doel is om binnen aanzienlijke tijd 125.000 banen te realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Extra ondersteuning vanuit re-integratiebureaus in Noord-Holland

Wil je graag wat extra ondersteuning om aan het werk te komen, dan kan je vaak in overleg met de gemeente of het UWV in Noord-Holland ook gebruik maken van een re-integratietraject.

Maatwerkbanen werkt samen met re-integratiebureaus en werkgevers en beschikt over vacatures in verschillende steden van Noord-Holland; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Dijk en Waard, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Hilversum, Hollands-Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad en Zandvoort.

Jouw re-integratie in Noord-Holland

Een effectieve re-integratie na ziekteverzuim vraagt om doelgerichte begeleiding en ondersteuning. Maatwerkbanen vervult de cruciale rol waarin re-integratiebureaus, overheidsinstanties en werkzoekenden samenkomen.

Waarom Kiezen voor Maatwerkbanen?

Bij Maatwerkbanen beseffen we de complexiteit van re-integratie en bieden we een platform dat de juiste match tussen vraag en aanbod tot stand brengt. Samenwerkende re-integratiebureaus bij Maatwerkbanen richten zich op persoonlijke begeleiding en hebben oog voor de individuele behoeften van re-integrerende werknemers.

Daarnaast stimuleren we de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgevers.

Kortom, Maatwerkbanen fungeert als de verbindende factor tussen re-integratiebureaus en werknemers, wat een succesvolle terugkeer naar de werkplek in Nederland mogelijk maakt. Registreer kosteloos, verken de beschikbare mogelijkheden en neem contact op met een re-integratiebureau bij jou in de regio.