Werken met een beperking in Overijssel

Je woont in Overijssel, je hebt een arbeidsbeperking en je wilt graag (weer) aan het werk.

Gelukkig zijn er veel werkgevers in Overijssel die specifiek vacatures/banen hebben voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister. Kortom, mensen die onder de participatiewet vallen.

Heb je in het verleden op het praktijkonderwijs gezeten of op het voortgezet speciaal onderwijs in Overijssel, ook dan kan je solliciteren op de vacatures op onze website.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Maatwerkbanen brengt vraag en aanbod samen in Overijssel

Maatwerkbanen brengt vraag en aanbod bij elkaar, specifiek bedoeld voor mensen die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, ook wel doelgroepenregister genoemd.

Werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking in Overijssel een baan op maat willen bieden, voldoen hiermee dan ook aan de banenafspraak die is gemaakt.

Heb je de mogelijkheid om te werken met jouw beperking, bekijk dan alle vacatures op onze website. Deze zijn dan specifiek voor jou bedoeld.

Ben je nog niet klaar om aan het werk te gaan, dan kan je in overleg met de gemeente of het UWV in Overijssel gebruik maken van een re-integratietraject.

Maatwerkbanen beschikt in samenwerking met lokale re-integratiebureaus en werkgevers over veel leuke vacatures in steden van Overijssel; Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland en Zwolle.

Jouw re-integratie in Overijssel

Een geslaagde terugkeer naar de werkplek na een periode van ziekteverzuim begint met de juiste begeleiding en ondersteuning. Maatwerkbanen fungeert als de schakel waar re-integratiebureaus, overheid en werkzoekenden samenkomen.

Waarom Kiezen voor Maatwerkbanen?

Bij Maatwerkbanen begrijpen we de complexiteit van re-integratie en bieden we een platform waar vraag en aanbod samenkomen. Alle re-integratiebureaus waar Maatwerkbanen mee samen werkt, staan voor persoonlijke begeleiding en aandacht voor de specifieke behoeften van re-integrerende werknemers.

Ook bevorderen zij de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgever.

Kortom, Maatwerkbanen vormt de brug tussen re-integratiebureaus en werknemers, wat een succesvolle terugkeer naar de werkplek in Nederland mogelijk maakt. Meld je gratis aan of oriënteer je op de mogelijkheden en neem contact op met een re-integratiebureau bij jou in de buurt.