Onbeperkt aan de slag, dat kan

Wanneer meer bedrijven bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt, ontstaan er steeds meer kansen. Dit is ook een groot voordeel voor mensen in de Wajong, WIA of het doelgroepregister. Met de juiste samenwerking kan jij ook onbeperkt aan de slag! En dat is fijn, want de arbeidsmarkt loopt nog altijd veel talenten mis. Ons doel is om zowel werknemers als werkgevers bekend te maken met het principe #onbeperktaandeslag om zo volop nieuwe kansen te creëren.

Iemand krijgt een hulpmiddel vanwege zijn visuele beperking.
Deze gemeentemedewerkster legt uit hoe een tegemoetkoming voor een opleiding in zijn werk gaat.

Het doelgroepregister

In Nederland staan er meer dan 200.000 personen in het doelgroepregister. Dat zijn heel veel mensen met allen hun eigen talenten en eigenschappen. Door toe te werken naar een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen onbeperkt aan de slag kan, kunnen deze talenten echt benut worden.

Maatwerkbanen helpt bij het matchen van mensen uit het doelgroepregister, de Wajong of WIA met gemotiveerde werkgevers. Bij ons vind je een ruim aanbod aan #onbeperktaandeslag vacatures door heel Nederland. Al vele bedrijven hebben zich bij ons aangemeld. Zij openen hun deuren voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, en Maatwerkbanen helpt ze daarbij.

Maatwerk

Hoe we dat doen? Bij Maatwerkbanen zijn we overtuigd dat iedereen onbeperkt aan de slag moet kunnen. En met behulp van maatwerk kan dat ook. Onze experts in de re-integratiebranche kijken graag mee met het opstellen van vacatures.

Wat zoekt u voor uw organisatie of bedrijf? En wat heeft u een medewerker te bieden? Door grondig te kijken naar de mogelijkheden binnen een bedrijf ontstaat er een ideale functie voor mensen vanuit de Wajong, WIA of het doelgroepregister.

De vacatures beschrijft nauwkeurig naar welke talenten en eigenschappen het bedrijf op zoek is, waar ze ondersteuning kunnen bieden en welke aanpassingen er mogelijk zijn. Op deze manier vinden we keer op keer de ideale match voor iemand uit het doelgroepregister om onbeperkt aan de slag te gaan!

Fietsen