Doelgroepregister vacatures

Als je in het doelgroepregister staat, betekent dit dat er extra aandacht is om een geschikte baan voor je te vinden.

De overheid heeft in de banenafspraak de belofte gemaakt om in 2026 tot wel 125.000 extra banen te realiseren, speciaal bedoeld voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doelgroepregister is één van de manieren waarop mensen gemakkelijker een geschikte baan vinden.

Iemand krijgt een hulpmiddel vanwege zijn visuele beperking.
Deze gemeentemedewerkster legt uit hoe een tegemoetkoming voor een opleiding in zijn werk gaat.

Indicatie banenafspraak

Heb je een indicatie banenafspraak? Dan komen er nog altijd meer nieuwe vacatures bij voor jou. Het bedrijfsleven en de overheid maken zich samen sterk voor meer indicatie banenafspraak vacatures in allerlei verschillende branches.

Wanneer je reageert op een van deze wajong vacatures, weet je dat de werkgever bereid is om aanpassingen te maken voor een geschikte werkplek. In overleg kunnen jullie bekijken of jij binnen het bedrijf past, en hoe zij de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Met deze belangrijke samenwerking kunnen steeds meer mensen uit het doelgroepregister vacatures vinden die geschikt zijn voor hen. Ook werkgevers boren zo een geheel nieuwe doelgroep vol talenten aan om hun bedrijf te versterken.

Werken vanuit de Wajong

Om nieuwe wajong banen te ontdekken ben je bij Maatwerkbanen aan het juiste adres. We updaten dagelijks het aanbod aan wajong vacatures. Met meewerkende bedrijven door heel Nederland is er altijd iets te vinden in jouw regio. Ben je nog zoekende naar de nieuwe stap in je carrière?

De drijvende kracht achter Maatwerkbanen is dat het voor en door de doelgroep is. We zijn je dan ook graag van dienst met het geven van passend advies. Wie op de hoogte wil blijven van vacatures door het doelgroepregister brengt regelmatig een bezoek aan Maatwerkbanen. De pagina vacatures wordt dagelijks bijgehouden om jou optimaal tot dienst te kunnen zijn!

Ook voor vragen over de banenafspraak, het doelgroepregister en de voorwaarden voor doelgroepregister vacatures kun je terecht bij Maatwerkbanen.

Fietsen