Werken met een beperking in Zuid-Holland

Je bent woonachtig in Zuid-Holland en klaar om (weer) aan het werk te gaan. Veel werkgevers in Zuid-Holland zijn specifiek op zoek naar mensen met een arbeidsbeperking en hebben leuke vacatures / banen beschikbaar. Deze vacatures zijn bedoeld voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Kom je van een speciaal onderwijsschool of het praktijkonderwijs in Zuid-Holland, dan kom je in aanmerking voor alle vacatures die op onze website staan. Maatwerkbanen brengt voor jou als werkzoekende vraag en aanbod bij elkaar. Je hoeft gelukkig niet meer het hele internet af te zoeken, want hier staan alle vacatures voor mensen die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Heb je de mogelijkheid om te werken met jouw beperking, bekijk dan alle vacatures op onze website. Deze zijn dan specifiek voor jou bedoeld.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Extra hulp vanuit een re-integratiebureau in Zuid-Holland

Wil je graag aan het werk, maar heb je hier nog wel wat extra begeleiding in nodig, dan kan je in overleg met het UWV of de gemeente gebruik maken van een re-integratietraject.

Maatwerkbanen heeft regelmatig vacatures in de volgende steden van Zuid-Holland; Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Capelle aan den Ijssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda en Hardinxveld-Giessendam.

Jouw re-integratie in Zuid-Holland

Een effectieve terugkeer naar de werkplek na een periode van ziekteverzuim vereist de juiste begeleiding en ondersteuning. Maatwerkbanen fungeert als de verbindende schakel waar re-integratiebureaus, overheidsinstanties en werkzoekenden samenkomen.

Waarom Voor Maatwerkbanen Kiezen?

Bij Maatwerkbanen realiseren we ons de complexiteit van re-integratie en bieden we een platform waar vraag en aanbod op elkaar aansluiten. Alle re-integratiebureaus waarmee Maatwerkbanen samenwerkt, zetten zich in voor persoonlijke begeleiding en aandacht voor de unieke behoeften van re-integrerende werknemers.

We bevorderen ook de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgevers.

Kortom, Maatwerkbanen fungeert als de brug tussen re-integratiebureaus en werknemers, waardoor een succesvolle terugkeer naar de werkplek in Nederland mogelijk wordt gemaakt. Registreer gratis of onderzoek de beschikbare opties en neem contact op met een re-integratiebureau bij jou in de buurt.