Maatwerkbanen; Het startpunt voor mensen met een doelgroepregistratie!

Maatwerkbanen is een innovatief werkzoekenden platform dat werkzoekenden, werkgevers, gemeenten, scholen en re-integratiebedrijven met elkaar in contact brengt.

Ons platform is ontwikkeld door mensen vanuit de doelgroep en wordt onderhouden door mensen vanuit de doelgroep. Voor en door de doelgroep is waar Maatwerkbanen dan ook voor staat.

Ons voornaamste streven is om mensen met een doelgroepregistratie te begeleiden naar passende banen en hen samen met onze partners in Nederland op alle vlakken de nodige ondersteuning te bieden.

Persoon achter een laptop

Maatwerkbanen voor werkgevers

Daarnaast willen we werkgevers zo goed mogelijk ondersteunen bij het invullen van hun verplichtingen binnen de Participatiewet. Arbeidsbemiddelaars kunnen zowel werkgevers als werkzoekenden begeleiden in een succesvol traject, waarbij alle betrokken partijen profiteren.

Op dit moment ontbreekt er een centrale plek waar mensen met een doelgroepregistratie kunnen zoeken naar passende vacatures en ondersteuning kunnen krijgen van re-integratiebureaus.

Maatwerkbanen heeft als doel deze rol te vervullen door vraag en aanbod bij elkaar te brengen en zo een waardevol platform te bieden voor alle betrokkenen.