Maatwerkbanen voor Re-integratiebureaus

De ontwikkeling en implementatie van de Participatiewet brengen een groeiende verantwoordelijkheid voor gemeenten met zich mee. Deze wet resulteert in een toenemend aantal mensen met een doelgroepverklaring, wat naar verwachting in de komende jaren verder zal stijgen.

Gemeenten en het UWV werken steeds nauwer samen in het ondersteunen van zowel werkgevers als werkzoekenden. Samen richten zij zich op het identificeren van beschikbare vacatures en het faciliteren van werk voor mensen met een arbeidsbeperking. De rol van de overheid is hierbij van essentieel belang in dit proces.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Als Re-integratiebureau kun je

  • Profielen van werkzoekenden inzien
  • Bedrijfsprofielen van re-integratiebureaus inzien
  • Onbeperkt GRATIS vacatures plaatsen
  • Alle re-integratiebureau-leerwerkprojecten inzien
  • Werkzoekenden van uw gemeente ondersteunen bij de zoektocht naar een passende werkplek
  • Veel tijd en geld besparen in de bemiddeling van werkzoekenden

Maatwerkbanen in het kort

Maatwerkbanen is een vacatureplatform gericht op individuen met een doelgroep-registratie. Ons platform brengt vacatures van verschillende aard samen: betaalde functies, werkervaringsplaatsen, stages en vrijwilligerswerk.

Elke dag vullen we onze vacaturebank automatisch aan met nieuwe vacatures die afkomstig zijn van diverse externe relevante bronnen.

Hierdoor hoef je niet langer lang te zoeken naar op maat gemaakte banen voor de mensen die je als re-integratiebureau begeleidt. Kortom, een grote tijdsbesparing! Benieuwd naar de laatste regelingen en afspraken vanuit de overheid? Bekijk alle informatie op ‘Kennisdocument Banenafspraak’.

Deze persoon is heel erg blij met de zelftest van beroepvinder.nl

Kandidatenbank

De kennisbank dient als een waardevol instrument in Nederland, ondersteunend voor zowel werkzoekenden uit diverse doelgroepen als werkgevers op zoek naar geschikte kandidaten.

De kandidatenbank is speciaal ontwikkeld om een verbindende rol te spelen tussen verschillende doelgroepen en werkgevers.

We erkennen de unieke eigenschappen en voorkeuren die mensen hebben als het om werk gaat. Daarom bieden we een uitgebreide database met vacatures en kandidatenprofielen aan.

Zo kunnen werkgevers en werkzoekenden op basis van vaardigheden, ervaring, locatie en andere criteria de perfecte match vinden.