Wajongtalenten

Wil jij parttime of fulltime aan het werk? Dan is het belangrijk om te ontdekken waar jouw wajongtalenten liggen. Je prestaties op het werk verbeteren als jij een fijne werkplek hebt, plezier hebt in je werk en de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarom richt Maatwerkbanen zich met vacatures op enthousiastelingen uit de Wajong en het doelgroepregister.

Iemand krijgt een hulpmiddel vanwege zijn visuele beperking.
Deze gemeentemedewerkster legt uit hoe een tegemoetkoming voor een opleiding in zijn werk gaat.

Talent goed inzetten

Door de juiste match te maken tussen werknemer en werkgever, komt jouw wajongtalent het best tot uiting. In plaats van kijken naar belemmeringen, richten we ons liever op wat er wel kan. Iedereen heeft namelijk z’n eigen talenten. Waar ben jij goed in en wat doe je graag? Ofwel, wat zijn jouw wajongtalenten?

Ben je erg precies met cijfers of teksten? Of ben je handig met houtbewerking? Is je werktempo bovengemiddeld, of ben je juist erg stressbestendig? Deze eigenschappen komen altijd van pas op de juiste werkplek. Daarom verzamelt Maatwerkbanen vacatures voor de Wajong en het doelgroepregister in alle mogelijk sectoren.

Hier vind je zowel parttime als fulltime banen en met diverse opleidingsniveaus. Ook als je nog moet beginnen om je wajongtalenten te ontwikkelen is Maatwerkbanen graag die springplank voor je. Door de ruime ervaring met re-integratie en de inzet van arbeidsbemiddelaars kunnen we zowel de werknemer als werkgever ondersteunen bij het vinden en vasthouden van een fijn, duurzaam dienstverband.

Bekijk de vacatures

Om werkgevers te stimuleren om naar wajongtalent te zoeken, helpen wij ze met het opstellen van vacatures. Samen bekijken we waar ze naar op zoek zijn en hoe we de beste match kunnen maken.

In de vacatures is uitgebreid beschreven welke talenten van pas komen en is extra aandacht besteed aan het beschrijven van de functie. Door wajongtalent goed te benutten en eventuele aanpassingen te doen op de werkvloer, snijdt het mes aan twee kanten.

Fietsen