Werken in de Bouw

De bouwsector is erg omvangrijk. De bouwsector varieert van woningbouw, industriebouw (kantoren en fabrieken), bouwkunde (bouwen van bruggen) en wegen (herstellen en aanleggen van wegen). En werkrichtingen waar je uit kan kiezen zijn o.a.; Loodgieter, Installateur, Opruimer, Schilder, Stukadoor, Metselaar en Timmerman.

Kortom, bouwen is dus meer dan stenen op elkaar stapelen. In de bouwsector help je met de opbouw van de droom van vele gezinnen of bedrijven.

Het kan zijn dat je meewerkt aan de bouw van een huis, een ziekenhuis, een fabriek of zelf een nieuw eiland. Erg divers dus. Er is dus veel afwisseling en er zijn veel richtingen die je op kunt gaan.

De bouw is veelal fysiek zwaar werk en je werkt in veel gevallen buiten. Dit is wel iets wat bij je moet passen. Ben je op zoek naar leuke bouw-vacatures, bekijk dan het aanbod op onze website, specifiek bedoeld voor mensen met een doelgroep-registratie.

Wil je graag aan het werk in de bouw, maar heb je nog scholing of andere begeleiding nodig, ga dan vrijblijvend in gesprek met een re-integratiebureau bij jou in de buurt. Zij kunnen je veel meer vertellen over de mogelijkheden van de bouw.