Werken met een beperking in Gelderland

Je woont in het mooie Gelderland en je wilt graag (weer) aan het werk. Ook in Gelderland zijn er heel veel werkgevers die specifiek vacatures/banen hebben voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Heb je vroeger op een speciale school gezeten zoals het praktijkonderwijs of het Voortgezet Speciaal Onderwijs in de provincie Gelderland, ook dan kan je bij Maatwerkbanen terecht voor vacatures en/of ondersteuning.

Maatwerkbanen brengt organisaties samen en is bedoeld voor alle mensen die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Werkgevers die leuke banen hebben voor mensen met een arbeidsbeperking in Gelderland voldoen aan de banenafspraak die is gemaakt. Landelijk is het doel om binnen enkele jaren 125.00 banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Heb je een beperking, maar kan je hier prima mee aan het werk, wacht dan niet langer en bekijk ons aanbod.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Extra ondersteuning vanuit een re-integratiebureau in Gelderland

Heb je nog wat extra hulp/ondersteuning nodig om weer aan het werk te komen, dan kan je in overleg met het UWV of de Gemeente gebruik maken van een re-integratietraject. Informeer bij het UWV of de Gemeente naar de mogelijkheden die er zijn.

Maatwerkbanen beschikt in Gelderland, in samenwerking met lokale re-integratiebureaus en werkgevers, over veel leuke vacatures in; Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berg en Dal, Berkelland, Beuningen, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doesburg, Doetinchem, Druten, Duiven, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Heumen, Lingewaard, Lochem, Maasdriel, Montferland, Neder-Betuwe, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Tiel, Voorst, Wageningen, West Betuwe, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar en Zutphen.

Jouw re-integratie in Gelderland

Binnen het domein van re-integratie in Nederland heeft Maatwerkbanen een vitale functie. Het waarborgen van een doeltreffende terugkeer naar de arbeidsmarkt na ziekteverzuim vereist zorgvuldig afgestemde begeleiding en ondersteuning. Maatwerkbanen fungeert als de cruciale schakel die re-integratiebureaus, overheidsinstanties en werkzoekenden met elkaar verbindt.

Waarom zou je voor Maatwerkbanen kiezen?

Bij Maatwerkbanen hebben we diepgaand inzicht in de complexiteit van re-integratie. We bieden een platform dat een naadloze verbinding tot stand brengt tussen de vraag naar werk en het aanbod van re-integrerende werknemers. De re-integratiebureaus waarmee we samenwerken benadrukken persoonlijke begeleiding en hebben oog voor de individuele behoeften van re-integrerende werknemers.

Bovendien bevorderen we de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgevers.

Kortom, Maatwerkbanen fungeert als de spil die re-integratiebureaus en werknemers met elkaar verbindt, wat een geslaagde terugkeer naar de Nederlandse arbeidsmarkt mogelijk maakt. Schrijf je kosteloos in, ontdek de beschikbare mogelijkheden en neem contact op met een re-integratiebureau in jouw regio.