Meer dan 100 werkgevers gingen u voor

Probeer nu 14 dagen gratis! Aanmelden

Gratis!

Wij willen laagdrempelig zijn voor voor u als werkgever om vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking te plaatsen. Om deze reden rekenen wij geen kosten voor het gebruik van Maatwerkbanen.

  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Onbeperkt sollicitaties ontvangen
  • Meerdere gebruikers toevoegen
Aanmelden

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

info@maatwerkbanen.nl

Werkgevers

Sinds januari 2015 is de Participatiewet van kracht. Het doel van de Participatiewet is om zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking weer aan de arbeidsmarkt deel te laten nemen. Van u als werkgever wordt verwacht dat u openstaat om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Dit klinkt wellicht gemakkelijker dan het is en daarom willen wij u, als werkgever, hier graag in kunnen ondersteunen.

Via Maatwerkbanen.nl kunt u alle vacatures plaatsen die u binnen uw organisatie beschikbaar heeft. Ook kunt u na aanmelding via uw dashboard in contact komen met lokale arbeidsbemiddelaars. Zij kunnen u adviseren en ondersteunen in het vinden van de juiste kandidaat.

Werking

Via onderstaande button ‘’registreren’’ kunt u zich gemakkelijk en kosteloos aanmelden. Wanneer u bent aangemeld, kunt u uw dashboard verder vormgeven door een logo toe te voegen en een beschrijving van uw bedrijf toe te voegen. Dit om voor de werkzoekende een duidelijk beeld van uw bedrijf te creëren.

Wanneer u een vacature wilt gaan plaatsen is het belangrijk de extra wensen in te vullen. De extra wensen vertellen meer over het bedrijf en zal uiteindelijk zorgen voor een goede match met de werkzoekenden.

Stel: u hebt een groot bedrijf waarin zelfstandig gewerkt moet worden en het vaak erg druk en chaotisch is, dan is het voor iemand die veel duidelijkheid, structuur en regelmaat nodig heeft waarschijnlijk niet de juiste werkplek. Voor mensen die hier minder moeite mee hebben juist wel weer. Door de extra wensen in zijn geheel in te vullen, zult u uiteindelijk veel tijd besparen bij het vinden van de juiste werknemer die aansluit binnen uw bedrijf.

Heeft u de juiste werknemer gevonden? Dan adviseren wij om een arbeidsbemiddelaar in te schakelen. Via uw dashboard heeft u een knop met de functie ‘’arbeidsbemiddelaars’’. Wanneer u deze aanklikt, krijgt u een overzicht van alle arbeidsbemiddelaars bij u in de buurt. De arbeidsbemiddelaars kunnen u vervolgens ondersteunen in het aanvragen van een proefplaatsing en diverse subsidie mogelijkheden. Ook zullen zij de weg naar het UWV voor u bewandelen. Dit om het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Doet u dit liever zelf of weet u al hoe alles werkt? Dat is geen probleem. Dan kunt u gebruik maken van de subsidie calculator, de premiekorting calculator en de documenten die nodig zijn voor het aanvragen van een proefplaatsing. Dit staat onder de knop ‘’tools en documenten’’ in uw dashboard.

Wat biedt Maatwerkbanen?

  • Direct in contact met de doelgroep
  • Gratis vacatures plaatsen
  • Tijdsbesparend
  • Kennis en advies vanuit arbeidsbemiddelaars
  • Kennis en advies per mail
Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...