Hey Wajongere, wil jij pernu aan het werk?

Een fijn bedrijf waar de mogelijkheden voor mensen uit de Wajong of het doelgroepregister grenzeloos zijn. Ondanks dat de term “afstand tot de arbeidsmarkt” vaak wordt gebruikt, betekent dit niet dat er geen kansen zijn. Er zijn namelijk pernu vacatures, specifiek gericht op diverse doelgroepen.

Iemand krijgt een hulpmiddel vanwege zijn visuele beperking.
Deze gemeentemedewerkster legt uit hoe een tegemoetkoming voor een opleiding in zijn werk gaat.

Vacaturesite voor Wajong en doelgroepregister

Een uitdagende baan om voldoening uit te halen en je verder in te kunnen ontwikkelen, dat is een belangrijke zoektocht. Ook in de Wajong of het doelgroepregister zijn er gelukkig tal van mogelijkheden. Steeds meer werkgevers zien de voordelen van het werven van medewerkers uit het doelgroepregister en de Wajong. En ook voor mensen uit deze registers is het lonend om pernu geschikte vacatures te bekijken. Wie weet staat jouw droombaan er nu al tussen.

Wie pernu een vacaturesite zoekt, gespecialiseerd in vacatures voor de Wajong en het doelgroepregister, is op z’n plek bij Maatwerkbanen. Wij brengen gemotiveerde werknemers en leidinggevenden met elkaar in contact. Door pernu vacatures te updaten bieden we altijd een actueel aanbod. Deze vacatures zijn geschikt voor mensen uit de Wajong en het doelgroepregister, en komen uit alle sectoren. Dus ongeacht of je pernu aan het werk wil in de detailhandel, ICT of juist iets heel anders, hebben we interessante vacatures voor jou.

Duurzaam dienstverband

Voor Maatwerkbanen is het belangrijk om een duurzaam dienstverband tot stand te brengen. Dit lukt als de match tussen de werkgever en werknemer optimaal is, waardoor jij jouw talenten kan laten zien. Daarom gaat solliciteren pernu anders bij Maatwerkbanen.

De met extra aandacht samengestelde vacatures geven jou extra zekerheid voor een fijne baan. We ondersteunen werkgevers digitaal bij het opstellen van deze vacatures door ruimte geven voor extra wensen. Hier vertellen zij wat ze te bieden hebben en waar ze naar op zoek zijn. Sluit dit aan bij jouw wensen en mogelijkheden? Reageer dan pernu op de vacature!

Fietsen