Werken met een beperking in Noord-Brabant

Je woont in Noord-Brabant, je hebt een arbeidsbeperking en je wilt graag (weer) aan het werk. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden bij leuke werkgevers die allemaal in Noord-Brabant gevestigd zijn en specifiek vacatures/banen hebben voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Kom je van het speciaal onderwijs of een praktijkschool in Noord-Brabant, ook dan mag je op alle vacatures reageren. Deze zijn speciaal voor jou bedoeld. Maatwerkbanen heeft alle vacatures samengebracht zodat je niet meer het hele internet af hoeft te gaan zoeken naar die ene functie.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Schakel een re-integratiebureau in Noord-Brabant in voor extra ondersteuning

Wil je wel aan het werk, maar zou je graag wat extra ondersteuning willen hebben, dan kan je vaak in overleg met het UWV of de gemeente gebruik maken van een re-integratietraject. Heb je akkoord voor het volgen van een re-integratietraject, dan kan je gemakkelijk en snel via Maatwerkbanen in contact komen met re-integratiebureaus die gevestigd zijn in Noord-Brabant.

Maatwerkbanen beschikt in samenwerking met re-integratiebureaus over veel leuke vacatures in steden zoals; Bergen op Zoom, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Oss.

Jouw re-integratie in Noord Brabant

In de context van Nederlandse re-integratie vormt Maatwerkbanen een onmisbare schakel. Het waarborgen van een effectieve terugkeer naar de arbeidsmarkt na ziekteverzuim vraagt om op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning. Dit platform fungeert als de verbinding tussen re-integratiebureaus, overheidsinstanties en werkzoekenden.

Waarom Kiezen voor Maatwerkbanen?

Bij Maatwerkbanen realiseren we ons volledig de complexiteit van re-integratie. We bieden een platform dat een naadloze match tussen vraag en aanbod mogelijk maakt. De samenwerkende re-integratiebureaus bij Maatwerkbanen leggen de nadruk op persoonlijke begeleiding en hebben oog voor de specifieke behoeften van re-integrerende werknemers.

Daarnaast stimuleren we de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgevers.

Kortom, Maatwerkbanen fungeert als de schakel die re-integratiebureaus en werknemers met elkaar verbindt, wat een geslaagde terugkeer naar de Nederlandse arbeidsmarkt mogelijk maakt. Registreer kosteloos, ontdek de beschikbare kansen en neem contact op met een re-integratiebureau in jouw regio.