Werken met een beperking in Drenthe

Wanneer je woont in Drenthe en een arbeidsbeperking hebt, zijn er verschillende manieren om (weer) aan het werk te komen. Er zijn veel werkgevers in Drenthe die specifiek vacatures en/of banen hebben voor mensen met een Wajong-uitkering, Wia-uitkering, Wao-uitkering en voor mensen vanuit de bijstand die zijn opgenomen in het landelijke doelgroepenregister.

Kom je van een speciale school zoals het praktijkonderwijs of het speciaal onderwijs, ook dan kan je op alle vacatures reageren. Maatwerkbanen brengt vraag en aanbod bij elkaar voor iedereen die is opgenomen in het doelgroepenregister.

Je hebt een beperking maar ook talent in een bepaalde werkrichting, zoek dan via ons filtersysteem naar vacatures die aansluiten bij jouw wensen en kwaliteiten.

De meest sociale werkgevers van Nederland

Schakel een re-integratiebureau in voor extra ondersteuning in Drenthe

Wanneer je stap voor stap naar een betaalde baan toe wilt werken, kan je in overleg met het UWV of de gemeente waar je als inwoner ingeschreven staat, vaak gebruiken maken van een re-integratietraject via een re-integratiebureau.

Heb je de juiste ondersteuning gevonden of wil je liever direct solliciteren op een baan, Maatwerkbanen heeft regelmatig leuke vacatures in de volgende steden in de provincie Drenthe: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld en De Wolden.

Jouw re-integratie in Drenthe

Een effectieve terugkeer naar de arbeidsmarkt na ziekteverzuim vereist gerichte begeleiding en ondersteuning. Maatwerkbanen speelt een cruciale rol door re-integratiebureaus, overheidsinstanties en werkzoekenden met elkaar te verbinden.

Waarom Maatwerkbanen Kiezen?

Bij Maatwerkbanen realiseren we ons de complexiteit van re-integratie en bieden we een platform dat de juiste match tussen vraag en aanbod tot stand brengt. Samenwerkende re-integratiebureaus bij Maatwerkbanen richten zich op persoonlijke begeleiding en hebben oog voor de individuele behoeften van re-integrerende werknemers.

Daarnaast bevorderen we de communicatie en samenwerking tussen werkzoekenden en werkgevers.

Kortom, Maatwerkbanen fungeert als de verbindende schakel tussen re-integratiebureaus en werknemers, wat een succesvolle terugkeer naar de werkplek in Nederland mogelijk maakt. Meld je gratis aan, ontdek de beschikbare mogelijkheden en neem contact op met een re-integratiebureau bij jou in de regio.