Mensen die doof of slechthorend zijn in dienst nemen
Je hebt een ideale kandidaat voor je functie, alleen hoort deze minder goed. Werken met slechthorendheid of doofheid, met inzet van alle kwaliteiten, zou vanzelfsprekend moeten zijn. Dat vraagt van jou als werkgever en van je nieuwe medewerker dat jullie beiden weten hoe je het werk zo inricht, dat de impact van gehoorverlies zo klein mogelijk is en kwaliteiten voluit benut worden. Er is veel meer mogelijk dan vaak gedacht wordt!
Gehoorverlies komt vaak voor, boven de veertig jaar heeft 1 op de 8 mensen te maken met een gehoorverlies waar de zorgverzekeraar hulpmiddelen voor wil betalen (Erasmus MC/Veiligheid NL, 2021). We kunnen het ons simpelweg niet permitteren om mensen die minder horen aan de kant te laten staan.
Anke Heij: Professionele Begeleiding voor Medewerkers met Gehoorverlies bij Kunst van het Mogelijke
Anke Heij van Kunst van het Mogelijke helpt jou en jouw medewerker om goed te functioneren en samen te werken. Met als doel jouw medewerker meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen laten ervaren in werken met gehoorverlies.
Zo zet je je deze met alle kwaliteiten in voor je organisatie. Dat is goed voor jou als werkgever, voor de medewerker, maar ook voor de communicatie binnen jouw bedrijf: wat bijdraagt aan een goede communicatie bij gehoorverlies, draagt bij aan een goede communicatie voor iedereen!
Ben jij werkgever en wil je dat ik jullie allebei begeleid op de werkvloer, om er samen een succes van te maken? Ik help jullie graag alle vragen te beantwoorden.
De mogelijkheden:
· Begeleidingstraject medewerker en werkgever
· Voorlichting op de werkvloer
· Teamtraining
· Werkplekonderzoek
Interesse in wat Anke voor je kan doen? Of heb je een vraag over gehoorverlies op het werk?
Neem gerust contact op. Anke legt graag de mogelijkheden en oplossingen uit. Want die zijn er genoeg!