Werken met een beperking in Leiden

Wil je graag werken met een beperking en woon je in Leiden? Heb jij een Wajong uitkering, een WIA uitkering of ben jij opgenomen in het doelgroepregister? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maatwerkbanen.nl is het vacatureplatform voor mensen met een arbeidsbeperking. Dus als jij wilt werken met een beperking in Leiden en omstreken, neem dan eens een kijkje op onze vacaturewebsite.

Over maatwerkbanen.nl

Maatwerkbanen.nl is dé vacaturesite om het werken met een beperking in Leiden toegankelijker te maken. Hier kun je snel en eenvoudig zien welke vacatures er voor jou beschikbaar zijn.

Zo kun je bij ons terecht voor onder andere Wajong en WIA vacatures. Maar ook als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring kunnen wij jou vacatures aanbieden.

Twee mensen in gesprek over de doelgroepregistratie van een cliënt.

Heb je iets gevonden?

Neem dan eens contact op met je jobcoach. Of ga op zoek naar een arbeidsbemiddelaar op onze website als je nog geen jobcoach begeleiding hebt.

Wacht niet langer en meld je aan! Wij houden je graag op de hoogte van de nieuwste vacatures bij jou in de regio. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.