Werken met een beperking op Vlieland

Om van het werken met een beperking op Vlieland een realistisch doel te kunnen maken, heeft Maatwerkbanen.nl een platform opgericht. Op dit platform kan iedereen met een arbeidsbeperking zich gratis en vrijblijvend aanmelden. Aanmelden kan als je staat opgenomen in het doelgroepregister, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt.

Maatwerkbanen heeft werkgevers gevonden die het werken met een beperking op Vlieland toegankelijker willen maken. Zij staan open voor deze doelgroep en willen tijd en energie in jou steken, zodat jij een leuke en uitdagende baan hebt. Vul op de website in welke wensen je hebt en in welke branche je graag werkzaam zou willen zijn. Vervolgens zie jij in één oogopslag de leukste Wajong en WIA vacatures in beeld, evenals vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring.

Arbeidsbemiddelaars die zijn aangesloten bij Maatwerkbanen staan in de startblokken om jou de juiste jobcoach begeleiding te bieden. Een jobcoach kan jou op meerdere vlakken ondersteuning bieden. Denk hierbij aan het sollicitatieproces, maar ook bij het aanbrengen van structuur in de werkzaamheden op de werkvloer.

Meld je nu vrijblijvend aan op onze website en neem gerust contact op als je nog vragen hebt!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...