Werken met een beperking in Zutphen

Ben je op zoek naar een leuke baan omdat je wilt werken met een beperking in Zutphen? Dan zou het prettig zijn als er een eenvoudig platform beschikbaar is met vacatures waar jij een leuke baan kunt vinden. Met de invoering van de Participatiewet worden werkgevers gestimuleerd om werkplekken beschikbaar te stellen voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Zo worden er meer Wajong en WIA vacatures gecreëerd en banen voor mensen met een doelgroepverklaring.

Maatwerkbanen biedt een vacatureplatform aan waar werkgevers deze passende vacatures kunnen aanbieden. Hierdoor wordt het werken met een beperking in Zutphen vereenvoudigd en de afstand naar de arbeidsmarkt verkleind. Ben je opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een Wajong of WIA uitkering en zou je graag willen werken? Dan raden wij het aan om je aan te melden op het platform van Maatwerkbanen.

Naast het aanbieden van passende vacatures vinden wij het ook belangrijk dat je met een re-integratiebedrijf in contact kunt komen. Zij kunnen jou een jobcoach toewijzen als je het prettig vindt om begeleiding te krijgen in het gehele traject. Vervolgens kan deze jobcoach jou ook ondersteuning bieden op de werkvloer.

Wacht niet langer en meld je aan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...