Werken met een beperking in Zuidhorn

Zou je graag willen werken met een beperking in Zuidhorn? Het vinden van een leuke werkgever kan hierbij een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat er ook voor mensen met een arbeidsbeperking leuke vacatures beschikbaar zijn. De leukste banen, die aansluiten bij de wensen die je hebt, kun je vinden op de website van Maatwerkbanen.

Maatwerkbanen biedt een platform aan met diverse Wajong en WIA vacatures en tevens vacatures die geschikt zijn voor werkzoekenden vanuit het doelgroepregister. Bij het aanmelden kun je je gegevens invullen en ook aanvinken of je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of in het bezit bent van een doelgroepverklaring. Heb je na het invullen van je wensen een leuke vacature gevonden, dan kun je een sollicitatie in dienen.

Solliciteren kun je met ondersteuning van je jobcoach begeleiding. Als je nog geen jobcoach hebt, kun je met een arbeidsbemiddelaar contact komen op onze website. Wij hebben contacten met de beste re-integratiebedrijven die jou ondersteuning willen bieden om te kunnen werken met een beperking in Zuidhorn.

Wij hopen jou snel aan een leuke baan te kunnen helpen!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...