Werken met een beperking in Winterswijk

Is het jouw doel om te werken met een beperking in Winterswijk? Maar weet je niet zo goed hoe je het pad bewandeld richting een betaalde baan? Dan raden wij het aan om je aan te melden als je bent opgenomen in het doelgroepregister of een Wajong of een WIA uitkering ontvangt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen met een arbeidsbeperking een kans krijgt bij een werkgever. Daarom hebben wij werkgevers gevonden die open staan voor de doelgroep en passende vacatures aanbieden. Dit zijn Wajong en WIA vacatures evenals vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Met deze vacatures wordt het werken met een beperking in Winterswijk een realistisch doel.

Na je aanmelding biedt het systeem jou de mogelijkheid je voorkeuren aan te vinken, waarna vervolgens passende vacatures worden aangeboden. Indien je niet direct een vacature vindt die geheel aansluit bij jouw wensen, raden wij het aan de website in de gaten te houden.

Heb je wel direct een leuke vacature gevonden, maar heb je moeite om te solliciteren? Dan raden wij het aan om contact op te nemen met een re-integratiebedrijf. Door met hen contact op te nemen kan een passende jobcoach worden toegewezen. Deze jobcoach biedt begeleiding in het sollicitatieproces als op de werkvloer, waardoor jij optimaal kunt functioneren bij de werkgever.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...