Werken met een beperking in Weststellingwerf

Het werken met een beperking in Weststellingwerf is met de komst van Maatwerkbanen een realistisch doel. Waar het voorheen erg lastig was om een goede werkgever te vinden, is dat probleem vanaf nu verholpen. Wij hebben werkgevers gevonden die jou met een doelgroepverklaring, WIA uitkering of Wajong uitkering een kans willen bieden. Zij staan open voor deze doelgroep en weten hoe zij jou de beste werkplek kunnen bieden.

Meld je vrijblijvend aan als je bent opgenomen bent in het doelgroepregister, maar ook als je op zoek bent naar Wajong en WIA vacatures. Het systeem zal na jouw aanmelding rekening houden met de wensen die je hebt aangevinkt. Hierdoor komen de leukste vacatures naar voren om het werken met een beperking in Weststellingwerf haalbaar te maken.

Naast deze uitdagende vacatures, kunnen wij jou ook in contact brengen met een jobcoach. Als je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je met diverse arbeidsbemiddelaars op ons platform in contact komen. Zij kunnen jou de beste ondersteuning bieden en weten precies wat jij nodig hebt om goed je werk uit te kunnen voeren.

Wacht dus niet langer en schrijf je nu in op Maatwerkbanen.nl als je een arbeidsbeperking hebt!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...