Werken met een beperking in Westervoort

Om te werken met een beperking in Westervoort is het belangrijk dat je een baan zoekt die goed aansluit bij jouw mogelijkheden. Een arbeidsbeperking kan moeilijkheden met zich meebrengen, wat niet hoeft te betekenen dat je geen toegevoegde waarde kunt bieden binnen een bedrijf. Wij hebben werkgevers gevonden die open staan voor jouw kwaliteiten en passende vacatures aanbieden.

Op het platform van Maatwerkbanen vind je alle vacatures die het mogelijk maken om te werken met een beperking in Westervoort. Door gebruik te maken van het ingebouwde zoeksysteem vind je eenvoudig passende Wajong en WIA vacatures evenals banen als je bent opgenomen in het doelgroepregister. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij eenvoudig inzicht krijgt in de vacatures die aansluiten bij jouw wensen.

Dus ben je in het bezit van een doelgroepverklaring of ontvang je een Wajong of WIA uitkering? Meld je dan direct een en ontdek jouw mogelijkheden. Met passende jobcoach begeleiding zijn wij ervan overtuigd dat jij die ene droombaan zult vinden én behouden! Neem een kijkje tussen de aangesloten re-integratiebedrijven en kom in contact met een jobcoach.

Maak het werken met een beperking in Westervoort tot een realistisch doel door je direct aan te melden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...