Werken met een beperking in Westerveld

Werken met een beperking in Westerveld kan een echte uitdaging zijn. Met een Wajong of WIA uitkering of doelgroepverklaring kan het namelijk erg lastig zijn om een goede werkgever te vinden die rekening houdt met jouw arbeidsbeperking. Daarom raden wij het aan om je aan te melden op de website van Maatwerkbanen als je wilt werken met een beperking in Westerveld.

Op het platform van Maatwerkbanen vind je passende Wajong en WIA vacatures en banen voor werkzoekenden met een opname in het doelgroepregister. Aangesloten werkgevers zijn op de hoogte van de doelgroep en kunnen goed inspelen op jouw wensen op de werkvloer. Door gebruik te maken van de ingebouwde filterfunctie kan de website het meest passende aanbod aan vacatures tonen.

Heb je een vacature gevonden waar je graag op zou willen solliciteren? Maar vind je het lastig om dit traject te bewandelen omdat je langere tijd uit de running bent geweest? Dan kan een jobcoach jou hulp bieden tijdens het sollicitatieproces. Indien je nog een jobcoach begeleiding krijgt, kun je op de website van Maatwerkbanen in contact komen met één van de aangesloten re-integratiebedrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan direct in!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...