Werken met een beperking in West Maas en Waal

De kansen om te werken met een beperking in West Maas en Waal liggen niet voor het oprapen. Toch komt daar nu verandering in met de komst van Maatwerkbanen. Hierbij maakt het niet uit of je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of bent opgenomen in het doelgroepregister. Voor iedere werkzoekende met een arbeidsbeperking wordt het mogelijk een leuke baan te vinden.

Wij maken het werken met een beperking in West Maas en Waal mogelijk. Dit doen wij door passende vacatures aan te bieden voor onder andere werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Tevens bieden werkgevers ook passende Wajong en WIA vacatures aan. Het zoeksysteem vereenvoudigd de zoektocht naar een baan die aansluit bij jouw wensen. Maak hier daarom ook gebruik van om leuke vacatures te vinden.

Op de website vind je ook passende jobcoach begeleiding. Diverse re-integratiebedrijven hebben zich bij ons aangesloten om jou ondersteuning van een jobcoach te bieden. Zij kunnen jou bijstaan in het solliciteren naar een passende baan, maar ook ondersteuning bieden op de werkvloer. Neem vrijblijvend contact op met één van de re-integratiebedrijven die jou aanspreekt.

Meld je nu aan op Maatwerkbanen.nl! Ontwikkel je talent en ontdek jouw toekomst!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...