Werken met een beperking in Wageningen

Ben je van plan om te gaan werken met een beperking in Wageningen? Ben je al een tijdje op zoek naar een passende baan, maar merk je dat niet iedere werkgever open staat voor een werkzoekende met een arbeidsbeperking? Dan raden wij het aan om je aan te melden op de website van Maatwerkbanen. Wij bieden een platform dat werkzoekenden, werkgevers, gemeenten en re-integratiebedrijven met elkaar in contact brengt.

Bij Maatwerkbanen kun je je aanmelden als je bent opgenomen in het doelgroepregister of als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Door gebruik te maken van het platform ben je binnenkort verzekerd om te gaan werken met een beperking in Wageningen bij een werkgever die zich voor jou inzet! Dit zijn werkgevers met Wajong en WIA vacatures ter beschikking en vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring.

Tevens hebben wij het op ons platform vereenvoudigd om contact te leggen met re-integratiebedrijven om in contact te komen met een passende jobcoach. Ervaring heeft geleerd dat passende jobcoach begeleiding erg belangrijk kan zijn als je net weer begint met het werken met een beperking in Wageningen.

Lijkt je dit wat? Meld je dan meteen aan! Of neem contact met ons op voor vragen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...