Werken met een beperking in Waadhoeke

Wil je graag werken met een beperking en woon je in Waadhoeke? Heb jij een Wajong uitkering, een WIA uitkering of ben jij opgenomen in het doelgroepregister? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maatwerkbanen.nl is dé vacaturesite om het werken met een beperking in Waadhoeke toegankelijker te maken.

Zo kun je bij ons terecht voor onder andere Wajong en WIA vacatures. Maar ook als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring kunnen wij jou vacatures aanbieden. Maatwerkbanen.nl is het vacatureplatform voor mensen met een arbeidsbeperking. Dus als jij wilt werken met een beperking in Waadhoeke en omstreken, neem dan eens een kijkje op onze vacaturewebsite. Je zult snel en eenvoudig zien welke vacatures er voor jou beschikbaar zijn.

Heb je iets gevonden? Neem dan eens contact op met je jobcoach. Of ga op zoek naar een arbeidsbemiddelaar op onze website als je nog geen jobcoach begeleiding hebt. Wacht niet langer en meld je aan! Wij houden je graag op de hoogte van de nieuwste vacatures bij jou in de regio.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...