Werken met een beperking in Voorst

Maatwerkbanen vindt het belangrijk dat het werken met een beperking in Voorst wordt gestimuleerd. Indien je een arbeidsbeperking hebt en bent opgenomen in het doelgroepregister kun je je aanmelden op de website. Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om je aan te melden als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt.

Wij begrijpen dat het voor jou belangrijk is om een zinvolle daginvulling te hebben. Daarom moedigen wij het werken met een beperking in Voorst ook aan. Op het platform dat wij hebben opgericht ons platform opgericht kunnen werkgevers passende vacatures aanbieden. Hierbij kun je denken aan Wajong vacatures, WIA vacatures en vacatures voor eenieder met een doelgroepverklaring.

Om de juiste ondersteuning te krijgen in het gehele traject richting werk, raden wij het aan om een jobcoach in te schakelen. Een jobcoach heeft ervaring met het bieden van begeleiding aan mensen met een arbeidsbeperking, waardoor zij eenvoudig kunnen inspelen op jouw wensen. Zij kunnen jouw doel om te werken met een beperking in Voorst realiseren door de juiste ondersteuning te bieden.

Wil je graag meer informatie of heb je misschien andere vragen? Bel, mail of chat met een van onze medewerkers.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...