Werken met een beperking in Veendam

Werken met een beperking in Veendam wordt nu eenvoudiger door de komst van Maatwerkbanen. Wij brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Je valt onder onze doelgroep als je staat opgenomen in het doelgroepregister of wanneer je een Wajong of WIA uitkering ontvangt.

Door je aan te melden op onze website kun je direct in contact komen met diverse werkgevers. Omdat deze werkgevers open staan voor de doelgroep, kunnen zij jou de meest geschikte werkplekken bieden om het werken met een beperking in Veendam te stimuleren. Werkgevers plaatsen onder andere Wajong en WIA vacatures, maar ook vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring. Na het aanmelden kun je de vacatures filteren op jouw wensen. Komt die ene vacature in beeld waar jij enthousiast van bent geworden? Wacht dan niet langer en dien gelijk een sollicitatie in. Je kunt direct je motivatie toelichten en je CV met de sollicitatie meesturen.

Ook kun je op onze website terecht voor ondersteuning van een jobcoach. Wij hebben contacten met diverse re-integratiebureaus die jou de juiste jobcoach begeleiding kunnen bieden. Dus meld je nu aan als je een arbeidsbeperking hebt en op zoek bent naar een leuke werkgever!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...