Werken met een beperking in Tytsjerksteradiel

Wil jij graag werken met een beperking in Tytsjerksteradiel, maar vind je het lastig de juiste vacatures te vinden? Doordat wij het ons goed kunnen voorstellen hoe lastig dit kan zijn, hebben wij Maatwerkbanen opgericht. Maatwerkbanen is bedoeld voor iedere werkzoekende met een Wajong of WIA uitkering of met een doelgroepverklaring.

Je valt onder de doelgroep als je een arbeidsbeperking hebt en op zoek bent naar Wajong en WIA vacatures. Maar ook als je staat opgenomen in het doelgroepregister kun je bij ons terecht. Het aanmelden is gratis en erg toegankelijk voor iedereen. Nadat je je eigen wensen hebt aangevinkt, selecteert het systeem de meest passende vacatures voor jou. Als jij hier die ene perfecte vacature kunt vinden, komt het doel om te werken met een beperking in Tytsjerksteradiel steeds dichterbij.

Met de juiste jobcoach begeleiding zijn wij er van overtuigd dat iedereen een leuke baan moet kunnen vinden en behouden. Als je nog geen jobcoach hebt, kun je op de website van Maatwerkbanen in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars. Wij zijn er van overtuigd dat jij met de juiste ondersteuning die ene droombaan kunt vinden en behouden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...