Werken met een beperking in Tynaarlo

Wil je graag werken met een beperking in Tynaarlo bij een werkgever die rekening houdt met jouw arbeidsbeperking? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om werk te vinden als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of bent opgenomen in het doelgroepregister. Daarom hoopt Maatwerkbanen jou het ideale platform te bieden om te gaan werken met een beperking in Tynaarlo.

Wij bieden Wajong en WIA vacatures aan op onze website en daarnaast ook vacatures voor mensen met een doelgroepregister. Aangesloten werkgevers zijn bereid rekening te houden met jouw arbeidsbeperking en willen jou een kans bieden om je op de werkvloer te bewijzen. Door je wensen aan te vinken, wordt er een selectie gemaakt uit de meest geschikte vacatures.

Als je een vacature hebt gevonden bij een bedrijf waar je graag zou willen werken, kun je gaan solliciteren. Heb je liever ondersteuning van een arbeidsbemiddelaar tijdens de sollicitatieprocedure? Neem contact op met je jobcoach. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, raden wij het aan contact op te nemen met één van de aangesloten re-integratiebedrijven die is aangesloten bij Maatwerkbanen.

Wij hopen jou aan een leuke baan te kunnen helpen!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...