Werken met een beperking in Tiel

Je hoeft niet langer met de handen in het haar te zitten als je wilt werken met een beperking in Tiel. Wij hebben werkgevers gevonden die open staan voor de doelgroep. Zij bieden namelijk passende Wajong en WIA vacatures aan op het platform van Maatwerkbanen en daarnaast ook vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Door het aanbieden van een passend platform hopen wij vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Wij zetten ons in voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking die willen werken met een beperking in Tiel. Je valt onder de doelgroep van Maatwerkbanen als je bent opgenomen in het doelgroepregister of als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Wij raden het aan om na je aanmelding aan te vinken welke voorkeuren je hebt aan een betreffende vacature. Doordat de werkgever dit ook doet, kan een passende match tot stand komen.

Tevens raden wij het aan om contact op te nemen met een van de aangesloten re-integratiebedrijven. Met de juiste ondersteuning van een jobcoach wordt het mogelijk om te werken met een beperking in Tiel. Jobcoach begeleiding kan een toegevoegde waarde bieden als je langere tijd uit de running bent geweest en graag weer aan het werk wil!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...