Werken met een beperking in Smallingerland

Werken met een beperking in Smallingerland kan erg lastig zijn als je een arbeidsbeperking hebt. Met een doelgroepverklaring, WIA uitkering of Wajong uitkering is het een uitdaging om een passende werkgever te vinden. Maatwerkbanen heeft werkgevers gevonden die deze uitdaging wél met jou aan willen gaan. Zij stellen Wajong en WIA vacatures beschikbaar, maar ook staan ze open voor werkzoekenden vanuit het doelgroepregister.

Om het voor jou eenvoudiger te maken om te kunnen werken met een beperking in Smallingerland, hebben wij een zoekfilter toegevoegd aan de website. Deze filter houdt rekening met de wensen die jij hebt. Vervolgens maakt het systeem een selectie met de meest geschikte vacatures.

Als je een leuke vacature hebt gevonden, kan het sollicitatieproces beginnen. Wij kunnen ons voorstellen dat dat erg lastig kan zijn als je langere tijd uit de running bent geweest. Daarom raden wij het aan om een jobcoach om de arm te nemen. Met de juiste jobcoach begeleiding kun je het traject bewandelen en ook op de werkvloer structuur aanbrengen in de werkzaamheden. Op de website kun je in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars. Neem gerust een kijkje tussen de aangesloten bureaus.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...