Werken met een beperking op Schiermonnikoog

Zit je al langere tijd bij huis en wil je graag werken met een beperking op Schiermonnikoog? Wij kunnen ons goed voorstellen dat het hebben van een arbeidsbeperking erg hinderlijk kan zijn. Want waar vind je leuke Wajong en WIA vacatures en welke werkgever wil iemand vanuit het doelgroepregister in dienst? Om jou op weg te helpen, hebben wij het platform Maatwerkbanen opgericht. Wij hopen het werken met een beperking op Schiermonnikoog voor iedereen toegankelijk te maken.

Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen deel kan nemen aan onze maatschappij en een doel in het leven heeft. Het hebben van een doelgroepverklaring, WIA uitkering of Wajong uitkering is vanaf nu niet langer meer de reden om thuis te blijven zitten. Wij hebben werkgevers gevonden die iedereen vanuit de genoemde doelgroep een eerlijke kans willen bieden binnen het bedrijf.

Vind je het lastig om zelfstandig het traject in te gaan? Neem dan eens contact op met een jobcoach. Als je deze nog niet hebt, kun je op de website van Maatwerkbanen in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars. Zij kunnen jou voorzien van de beste jobcoach begeleiding.

Meld je nu aan en ontdek je kansen!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...