Werken met een beperking in Scherpenzeel

Ben je gemotiveerd om te werken met een beperking in Scherpenzeel? Ben je hard op zoek naar passende vacatures, maar heb je moeite om deze te vinden? Dan kan Maatwerkbanen hierin een oplossing bieden als je een arbeidsbeperking hebt. Op de website vind je passende Wajong en WIA vacatures en ook vacatures voor werkzoekenden met een opname in het doelgroepregister. Voel je je aangesproken en wil je liever vandaag nog werken met een beperking in Scherpenzeel dan morgen? Wacht dan niet langer en meld je direct aan!

Aanmelden kan als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Maatwerkbanen biedt werkgevers die open staan voor de doelgroep en jou een passende baan willen bieden. Door je voorkeuren in te vullen zijn wij ervan overtuigd dat vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar wordt gebracht.

Tevens heeft Maatwerkbanen niet alleen gedacht aan het aanbieden van passende vacatures. Wij vinden het ook belangrijk dat je in contact kunt komen met een jobcoach indien je graag begeleiding wilt in het gehele traject. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de hulp van een jobcoach goed voorbereid kunt solliciteren en aan het werk kan op de werkvloer!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...