Werken met een beperking in Rozendaal

Als je wilt werken met een beperking in Rozendaal kan het verstandig zijn om je eerst te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat jij de juiste Wajong en WIA vacatures kunt vinden, of banen als je bent opgenomen in het doelgroepregister. Met de komst van Maatwerkbanen wordt het vereenvoudigd om in contact te komen met werkgevers. Hier zijn enkel werkgevers aangesloten die op zoek zijn naar een werknemer met een arbeidsbeperking. Door je aan te melden vergroot je je kansen om te gaan werken met een beperking in Rozendaal.

Wij zijn ervan overtuigd dat je met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering en WIA uitkering op de website passende vacatures zult vinden. Door gebruik te maken van de ingebouwde filterfunctie vind je eenvoudig de meest aansluitende vacatures, waarna je direct eenvoudig kunt solliciteren.

Als je moeite hebt om zelf bedrijven te benaderen, kun je eens nadenken over jobcoach begeleiding. Doordat Maatwerkbanen re-integratiebedrijven aanbieden op de website, kun je eenvoudig een passende jobcoach vinden. Zij maken het werken met een beperking in Rozendaal toegankelijker als je langere tijd uit de running bent geweest.

Schrijf je nu in op Maatwerkbanen en vergroot je kansen!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...