Werken met een beperking in Rheden

Heb je moeite om te werken met een beperking in Rheden? Dan brengt Maatwerkbanen daar verandering in door passende Wajong en WIA vacatures aan te bieden en banen voor werkzoekenden vanuit het doelgroepregister. De aangesloten werkgevers staan open om werknemers met een arbeidsbeperking een baan aan te bieden, waardoor het werken met een beperking in Rheden mogelijk wordt.

Maatwerkbanen stelt hun platform beschikbaar voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring, WIA uitkering en Wajong uitkering. Na je aanmelding krijg je de mogelijkheid om aan te vinken welke wensen en voorkeuren je hebt aan een betreffende werkplek. Ook de werkgevers kunnen aangeven welke voorkeuren zij hebben, waardoor wij van mening zijn dat een passende match eenvoudig tot stand komt.

Indien je een leuke vacature hebt gevonden, kan het prettig zijn om je jobcoach in de arm te nemen. Met de juiste jobcoach begeleiding zijn wij ervan overtuigd dat jij de werkgever zult overtuigen van jouw kunnen en dat je deze baan ook kunt behouden. Neem vrijblijvend contact op met een van de aangesloten re-integratiebedrijven op onze website. Zij staan voor je klaar en hebben ervaring met de doelgroep.

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...