Werken met een beperking in Renkum

Het is werken met een beperking in Renkum is mogelijk! Waar het voorheen erg lastig was om passende vacatures te vinden, is dit nu niet meer het geval. Maatwerkbanen heeft namelijk contact gelegd met diverse werkgevers die open staan voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en vacatures aanbieden. Dit zijn vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering én WIA uitkering. Als je onder de genoemde doelgroep valt, wordt het eenvoudiger om te gaan werken met een beperking in Renkum.

Na je aanmelding kun je aanvinken of je bent opgenomen in het doelgroepregister of dat je juist op zoek bent naar Wajong en WIA vacatures. Selecteer vervolgens welke voorkeuren je hebt op een betreffende werkplek, waarna een passend aanbod zal worden getoond.

Heb je een vacature gevonden die aansluit bij de wensen die jij hebt? Dan kun je direct  beginnen met het solliciteren! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je hier moeite mee hebt als je langere tijd uit de running bent geweest. In dat geval raden wij het aan om eens aan jobcoach begeleiding te denken. Deze jobcoach kan jou ondersteuning bieden waar nodig, zowel in het sollicitatieproces als op de werkvloer.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...