Werken met een beperking in Putten

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je tegen problemen aanloopt als je wilt werken met een beperking in Putten. Het hebben van een arbeidsbeperking brengt namelijk bepaalde uitdagingen met zich mee, waardoor het lastig wordt om een passende baan te vinden. Iedereen met een opname in het doelgroepregister, Wajong uitkering en WIA uitkering kan zich aanmelden bij Maatwerkbanen. Wij vinden het belangrijk dat jij eenvoudig bij op passende banen kunt solliciteren. Met de komst van Maatwerkbanen wordt het werken met een beperking in Putten vereenvoudigd.

Na je aanmelding kun je aanvinken of je in het bezit bent van een doelgroepverklaring of dat je op zoek bent naar Wajong of WIA vacatures. Vervolgens kun je aangeven welke voorkeuren je aan een betreffende vacature hebt. Hierdoor kan het systeem een passende match tot stand laten komen door aansluitende vacatures aan te bieden.

Heb je hulp nodig bij het sollicitatieproces of bij de uitvoering van je werkzaamheden op de werkvloer? Dan raden we het aan om jobcoach begeleiding aan te vragen. Deze jobcoach heeft ervaring met werkzoekenden en werknemers met een arbeidsbeperking en kunnen daardoor goed inspelen op jouw behoeftes.

Vind vandaag nog die ene droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...