Werken met een beperking in Pekela

Je hebt de knop omgezet; je wilt gaan werken met een beperking in Pekela. De eerste stap na deze beslissing is om een leuke baan te vinden bij een werkgever die rekening wil houden met jouw arbeidsbeperking. Maar waar vind je die ene Wajong of WIA vacature, of waar is die ene werkgever met een vacature voor jou als je staat opgenomen in het doelgroepregister?

Daar heeft Maatwerkbanen het ideale platform voor ontwikkeld. Op de website zijn tal van vacatures te vinden voor mensen met een Wajong of WIA uitkering, maar ook voor mensen die in het bezit zijn van een doelgroepverklaring. De website is erg gebruiksvriendelijk, waardoor het platform voor iedereen toegankelijk is. Door middel van de filterfunctie kun jij je wensen aanvinken, waardoor de leukste vacatures direct in beeld verschijnen.

Je kunt, als je dat prettig vindt, contact opnemen met jouw jobcoach voor ondersteuning om te kunnen werken met een beperking in Pekela. Deze ondersteuning kun je krijgen tijdens het sollicitatieproces, maar ook jobcoach begeleiding op de werkvloer behoort tot de mogelijkheden.

Meld je nu direct aan en maak gebruik van wat Maatwerkbanen je biedt!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...