Werken met een beperking in Oude IJsselstreek

Wil je graag werken met een beperking in Oude IJsselstreek, maar heb je nog steeds geen passende baan gevonden? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat dit veel frustratie met zich meebrengt. Uit ervaring weten wij dat er geen website is met passende Wajong en WIA vacatures of banen voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Daarom hebben wij de handen ineen gesloten en Maatwerkbanen opgericht.

Maatwerkbanen biedt een vacatureplatform voor eenieder met een arbeidsbeperking. Wij hebben als doel om het voor deze gehele doelgroep mogelijk te maken om te werken met een beperking in Oude IJsselstreek. Je valt onder de genoemde doelgroep als je bent opgenomen in het doelgroepregister, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Het hebben van een arbeidsbeperking moet jou niet tegenhouden om deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Daarom proberen wij vraag en aanbod bij elkaar te brengen om zo een passende match tot stand te brengen!

Naast het aanbieden van passende vacatures, vinden wij het ook erg belangrijk dat je de juiste ondersteuning van een jobcoach krijgt. Om deze jobcoach begeleiding aan te vragen, kun je contact opnemen met één van de aangesloten re-integratiebedrijven. Zij staan graag voor je klaar en hebben ervaring met de doelgroep.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...