Werken met een beperking in Opsterland

Maatwerkbanen heeft werkgevers gevonden die het werken met een beperking in Opsterland mogelijk willen maken. Zij stellen Wajong en WIA vacatures beschikbaar, maar ook staan zij open voor werkzoekenden vanuit het doelgroepregister. Wij begrijpen dat het hebben van een arbeidsbeperking extra vervelend wordt als je geen leuke baan kunt vinden. Als jij op zoek bent naar die ene droombaan, kunnen wij jou adviseren om je direct aan te melden.

Bij je aanmelding kun je aanvinken of je een doelgroepverklaring hebt of dat je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Geef daarnaast ook direct aan in welke branche je graag wilt werken en welke voorkeuren je hebt. Het zoeksysteem selecteert de meest geschikte vacatures voor jou en toont deze direct. Wij zijn ervan overtuigd dat het met de komst van Maatwerkbanen voor jou mogelijk wordt om te werken met een beperking in Opsterland.

Als je die ene droombaan gevonden hebt, kan het solliciteren beginnen. Wij kunnen het ons voorstellen dat dit een grote stap is, daarom raden wij het jou aan contact op te nemen met een jobcoach. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website van Maatwerkbanen in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...