Werken met een beperking in Ooststellingwerf

Ontvang je een Wajong of WIA uitkering of ben je in het doelgroepregister opgenomen, maar wil je graag werken met een beperking in Ooststellingwerf? Dan is Maatwerkbanen het platform dat jou daarbij kan gaan helpen. Speur je het internet af naar leuke Wajong of WIA vacatures of leuke banen als je een doelgroepverklaring hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je nu aan als je onder de genoemde doelgroep valt en een arbeidsbeperking hebt.

Naast het aanbieden van vacatures, kan Maatwerkbanen jou op meerdere gebieden ondersteuning bieden. Op de website kun je in contact komen met een re-integratiebedrijf dat jou kan voorzien van de juiste jobcoach begeleiding. Met goede ondersteuning van een jobcoach, kun je een goede start maken bij je nieuwe werkgever. Door de komst van Maatwerkbanen wordt het werken met een beperking in Ooststellingwerf een realistisch doel.

Zoek en vind nu jouw nieuwe werkgever op Maatwerkbanen. Het hebben van een betaalde baan biedt jou veel meer dan de inkomsten die je werft, je ontwikkelt jezelf en doet nieuwe vaardigheden op.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...