Werken met een beperking in Oost Gelre

Zie je het zitten om te gaan werken met een beperking in Oost Gelre? Dan is het van belang om op zoek te gaan naar passende Wajong en WIA vacatures. Of misschien ben je wel op zoek naar een vacature geschikt voor werkzoekenden met een opname in het doelgroepregister. Maatwerkbanen hoopt jou werk uit handen te nemen door een overzichtelijk aanbod te tonen van deze vacatures. Wij hopen hierdoor het werken met een beperking in Oost Gelre te stimuleren.

Je kunt je vrijblijvend aanmelden als je een arbeidsbeperking hebt en in het bezit bent van een doelgroepverklaring, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Wij raden het aan om samen met je jobcoach de uitdaging aan te doen om jouw droom te verwezenlijken. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, raden wij het aan om contact op te nemen met een van de aangesloten re-integratiebedrijven. Zij staan graag voor je klaar en hebben ervaring met de doelgroep waardoor zij de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt rondom je aanmelding of als je problemen ondervindt op de website. Wij staan voor je klaar!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...