Werken met een beperking in Oldebroek

Om ervoor te zorgen dat het voor jou mogelijk wordt om te werken met een beperking in Oldebroek, hebben wij Maatwerkbanen opgericht. Hier vind je overzichtelijk de meest passende vacatures voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en een opname in het doelgroepregister. Daarnaast worden er ook uitdagende Wajong en WIA vacatures aangeboden waar je op kunt reageren.

Tijdens je aanmelding is het belangrijk om aan te geven of je een Wajong of WIA uitkering ontvangt, of dat je in het bezit bent van een doelgroepverklaring. Het systeem houdt hier namelijk rekening mee en ook met de voorkeuren die je hebt aangevinkt. Hierdoor worden in één overzicht alle aansluitende vacatures aangeboden. Wij hopen natuurlijk dat er direct een passende vacature beschikbaar is die jou aanspreekt!

Indien je een leuke vacature hebt gevonden kun je direct gaan solliciteren. Dit kun je zelfstandig doen, maar ook met ondersteuning van een jobcoach. Jobcoach begeleiding kan echt een toegevoegde waarde bieden als je langere tijd uit de running bent geweest en wilt werken met een beperking in Oldebroek.

Meld je aan en wie weet heb je binnen no-time die ene droombaan gevonden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...